Over ABM

Wie zijn wij?

Wij, Anne en Annelies Boerema, zijn de stoffeerders van ABM Meubelstoffering. Wij stofferen meubels die een nieuw leven verdienen.

Anne is al zo’n zestig jaar werkzaam in de stoffeerdersbranche en mag dus met zekerheid zeggen dat hij een veteraan is in deze sector. Annelies is inmiddels ook een door de wol geverfde meubelstoffeerder en neemt het stokje over van haar vader.

In 2001 startte Anne op 49-jarige leeftijd in Sebaldeburen zijn bedrijf waarmee hij talloze meubels een nieuw leven in blies. Sinds januari 2022 maakt Annelies deel uit van het bedrijf. Vanaf de zomer van 2023 is Anne het rustiger aan gaan doen en zet Annelies het familiebedrijf voort vanuit haar woonplaats Rolde.

Stoffeerklussen kunnen nog steeds bij Anne aangemeld worden; klussen die hij niet aan kan nemen, worden overgenomen door Annelies.

Wij stofferen meubels in huis, tuin en daarbuiten

Naast meubels bekleden wij caravans, campers, boten en tuininterieur. Het bekleden van stoelen, banken, bedden en allerlei andere soorten meubels is allemaal mogelijk. Autostoelen zonder airbags zijn ook van harte welkom voor een make-over.

De collectie van ABM Meubelstoffering bestaat uit 400 boeken van verschillende leveranciers voor het leveren van stof, leer en skai.

Een (vrijblijvende) offerte is zeker mogelijk en je bent na afspraak welkom in de werkplaats in Rolde.

Wij zijn op afspraak geopend.
Voor een vrijblijvende afspraak kunt u ons bereiken op: 06-21443887