Stoffen

Stoffen voor iedere smaak

Meubels brengen sfeer in je interieur. Met eindeloos veel mogelijkheden is er altijd wel een stof die bij jou en je interieur past. Van vintage tot modern, van retro tot minimalistisch, van romantisch tot stoer. Onze leveranciers bieden allerlei verschillende stoffen aan. Genoeg keuze om jouw meubel naar je eigen smaak te laten stofferen.

Stoffen voor jouw meubel

Wij beschikken over een grote collectie stofstalen van verschillende leveranciers. In onze werkplaats in Rolde hangen eindeloos veel stalen waar je uit kunt kiezen. Deze zijn allemaal op afspraak te bekijken.

Onze leveranciers:

 • Keymer Essential Fabrics
  Keymer is een Nederlandse stoffenfabrikant. Ze leveren onder andere stoffen met een Care & Clean label. Het Keymer Care & Clean logo staat garant voor een uitgebreide collectie eenvoudig reinigbare stoffen.
  Zie ook: www.keymer.nl 

 • Saum & Viebahn
  Saum & Viebahn is een internationaal opererende textiel leverancier, gespecialiseerd in hoogwaardige meubelstoffen, gordijnen en decoratiematerialen. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland.
  Zie ook: www.saum-und-viebahn.de

 • Clochard Fabrics
  Clochard Fabrics is sinds de oprichting in 1993 een groothandel in meubelstoffen gevestigd in Den Bosch. De stoffen van Clochard Fabrics zijn geverfd met biologisch afbreekbare stoffen en het productieafvalwater is niet giftig. Ze  bieden een grote collectie meubelstoffen, met jaarlijkse updates, op basis van feedback van klanten, marktreactie en informatie van trendsetters.
  Zie ook: www.clochardfabrics.nl

 • Höpke Textiles
  Höpke is een familiebedrijf dat al 70 jaar bestaat. Ze zijn gevestigd in Duitsland. Ze beschikken onder andere over een  Recycle Line meubelstoffen gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen.
  Zie ook: www.hoepke.de

 • Bernard ter Hofte Meubelstoffen
  Bernard ter Hofte is een meubelstoffen levereancier die bij de ontwikkeling en opname van hun  producten voortdurend alert zijn op productverbeteringen. Kwaliteit, onderhoud en duurzaamheid zijn daarbij leidende factoren. Trevira CS brandvertragende stoffen en onderhoudsvriendelijke FibreGuard stoffen zijn hiervan typische voorbeelden.
  Zie ook: www.bernardterhofte.com

 • Switch Meubelstoffen
  Switch is een Noordelijke stoffen leverancier uit Heerenveen. Tevens onze grootste leverancier op het gebied van koudschuim, garens etcetera. Eigenlijk alles wat een meubelstoffering nodig heeft.
  Zie ook: www.switchmeubelstoffen.nl

 • Ohman Leather
  Ohmann Leer is onze grootste leder leverancier. Sinds 1934 houdt Ohmann Leer zich bezig met de in- en verkoop van leer in Nederland, Europa en zelfs wereldwijd. Op deze wijze hebben heeft Ohmann een ruime en gedegen ervaring in de lederbranche opgebouwd.
  Zie ook: www.ohmannleather.com

 • Vyva Fabrics
  Vyva Fabrics is opgericht in 1990 en begon als leverancier van bekledingsmaterialen voor boten en jachten vanuit een klein magazijn in een Nederlandse haven. Nu 32 jaar later zijn ze als groothandel gespecialiseerd in de distributie en productie van hoogwaardige vinyls, kunstleer en stoffen voor binnen en buiten. 
  Zie ook: www.vyvafabrics.nl

 • Van Leeuwen Leder & Wildeman
  Een samengevoegd familiebedrijf gevestigd in Waalwijk met de focus op leer, kunstleer, technisch textiel en accessoires. Onlangs hebben ze Italiaans design meubelstoffen aan hun collectie toegevoegd.
  Zie ook: www.allesvoorklanten.nl

Referenties